CONFERINŢA NAȚIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ DE CERCETARE ÎN NURSING CCN 2024 – hibrid

Organizatori

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN CLUJ     ŞCOALA POSTLICEALĂ “HENRI COANDĂ” CLUJ-NAPOCA     ŞCOALA POSTLICEALA “OCROTIREA” CLUJ-NAPOCA     ORDINUL ASISTENŢILOR MEDICALI GENERALIŞTI, MOAŞELOR ŞI ASISTENŢILOR MEDICALI DIN ROMÂNIA FILIALA CLUJ
 

Cu ocazia Zilei Internaționale a Nurselor, celebrată pe 12 mai, organizăm a paisprezecea ediție a Conferinței Naționale cu Participare Internațională de Cercetare în Nursing.
Manifestarea se adresează asistenților medicali, specialiștilor și elevilor/studenților din domeniul sănătății și asistenței pedagogice din țară și din străinătate.
Avem deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul care va avea loc online, în data de 17 mai 2024 și hibrid, în data de 18 mai 2024 la Univers T Cluj-Napoca – sala Jupiter.
Participarea la conferință se realizează astfel:
– Direct (fizic) – pentru participanții din județul Cluj
– Indirect (online) – pentru participanții din alte județe. Linkul de acces la activitățile din cadrul conferinței va fi postat pe pagina web, în data de 16 mai 2024, Sistem utilizat: Google Meet.

Secțiunile conferinței sunt:
• Perspective în managementul educațional și medical în contextul epidemiologic actual
• Responsabilitățile asistentului medical în urgențele medico-chirurgicale
• Bune practici în implementarea competențelor specifice domeniului sănătate și asistență pedagogică în practica profesională
• Educație pentru sănătate

Conferința este creditată de OAMGMAMR.

Link conectare (Google Meet): 

https://meet.google.com/rta-wiey-yee

Programarea prezentărilor

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Galerie de Imagini (ediția 2023)