GDPR

Fundaţia Cultural Umanitară “Henri Coandă” vă aduce la cunoştinţă, faptul că începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Datele dumneavoastră de contact se află în baza de date a instituției noastre, fiind obținute ca urmare a unor interacțiuni anterioare în calitate de cursant, potențial cursant, sau în oricare altă situaţie în care ați oferit datele dumneavoastră reprezentanților instituţiei noastre.

Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării sau furnizării serviciilor oferite de către instituția noastră prin intermediul platformei on-line.

Refuzul dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, duce la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite prin intermediul platformei on-line a instituției noastre.

Vă informăm că odată cu completarea şi transmiterea datelor personale prin formularul de înscriere on-line, vă exprimaţi acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.